Slovenia Sex
VAJE ZA POVEČANJE PENISA - EXKLUZIVNO V EX. YU!
Uporabnik  Geslo
Pošči na Slovenia sex:  v
Še niste registrirani?
Domov :: Forumi :: Klepetalnica :: Moja Stran :: Nove Povezave :: Najboljših 10
Webmasterji

Osnovni menu
· Domov
· Klepetalnica
· Kontakt z nami
· Pošlji zgodbico
· SloveniaSex Forum
· Zasebna sporočila
· Zasebni stiki
     Erotična vsebina
· Slika dneva
· SLO najstnica
· Erotične zgodbice
· Erotični nasveti
· SLOSEX TV - NOVO*
· Bonus galerija*
· Slike obiskovalcev*
· Download filmov*
· HD FILMČEK DNEVA*
· Sexy igre*
*samo za registrirane obiskovalce
     SLO sex povezave
· Amaterke
· Azijke
· Fetish/BDSM
· Lepe bejbe
· Lezbijke
· Najstnice
· Trda erotika
· Sex filmi
· Gay
vse povezave
     Sponzor strani

Lezbijke.com

Slovenia Sex - Slovenski eroticni portal: Forums

SloveniaSex.com :: Preglej teme - TITOVE LJUBICE
 FAQFAQ   IščiIšči   SkupineSkupine   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

TITOVE LJUBICE
Pojdi na stran Prejšnji  1, 2

Oddaj novo temo   Odgovori na temo    SloveniaSex.com Forum Index -> Kotiček člankov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
simbad975
Mojster
Mojster

Pridružil: Oct 13, 2004
Objav: 133

ObjavaOddal: 24.11.2004 8:30    Naslov: Odgovori in citiraj

Bvravo in zdravo.

Če bo sin bo TITO.
Nazaj na vrh
Poglej profil Pošli zasebno sporočilo
hotinthecity
Obrtnik
Obrtnik

Pridružil: Aug 18, 2004
Objav: 96

ObjavaOddal: 18.01.2005 16:11    Naslov: Odgovori in citiraj

TITO je bil car Exclamation Exclamation Exclamation
takrat se je sej vedl kdo krade Shocked Shocked kdo fuka Sex Sex in kdo nafuka Exclamation Exclamation Mr. Green Mr. Green
Nazaj na vrh
Poglej profil Pošli zasebno sporočilo Pošlji email
garbin
Obrtnik
Obrtnik

Pridružil: Mar 27, 2004
Objav: 87

ObjavaOddal: 10.02.2005 13:51    Naslov: Odgovori in citiraj

zarica,ti dam čisto prav...imeli smo brezskrbno otroštvo,šolanje in dobil si zaposlitev brez problemov...kaj pa ima današnja mladina?brezposelnost,kriminal in tavanje v začaranem krogu...vem,da ni bil noben angel,ampak je znal pritegnit množico,da so mu sledili...kar se tiče ljubic,ja pač rad fukal in izkoristil vsako priliko,bil bi mona od človeka,če ne bi...TUJEGA NOČEMO,SVOJEGA NE DAMO...
ball
Višji seksolog
Višji seksolog

Pridružil: Aug 16, 2005
Objav: 499

ObjavaOddal: 03.09.2005 22:39    Naslov: Odgovori in citiraj

Je naredo otrok za pol partizanske vojske
Nazaj na vrh
tim
Mojster
Mojster

Pridružil: Jan 12, 2005
Objav: 199

ObjavaOddal: 17.06.2006 6:30    Naslov: Odgovori in citiraj

Tito je bil edini človek,ki je uspel kljub različnosti balkanskih narodov le-te držati narazen.tudi se je zavedal,da je za balkanske narode pomembno,da imajo vsega,ker jih je le tako lahko brzdal.o kakšnih materialnih zlorabah ,mislim ,da ni razloga zato,kajti on je lahko v Jugoslaviji in v svetu dobil karkoli je želel.Imel je neštete vile,avte,celo vojaške ladje in letala za svojo zabavo.Na raspolago je imel npr za lov nešteta lovišča.svoj otok in ime.če je potreboval denar je rekel samo a in ga dobil kolker ga je potreboval.da je on materialno iskoriščal ženske ne verjamem,kvečjemu obratno in to da so vsi navedeni otroci njegovi tudi ne verjamem ,kajti človek njegovega političnega položaja je kljub nedotaklivosti dovolj inteligenten,da če ne prej ,vsaj po prvih 10 porodih malenkost premakne zobnike v glavi.večina na tem forumu jih je itaq premladih,da bi poznali vse ugodnosti ,ki jih je imel.Za nevedneže:TITO JE BIL V JUGOSLAVIJI SKORAJ BOŽANSTVO,KI SMO POZDRAVLJALI NJEGOVO SLIKO STOJE V RAZREDU V ŠOLI.
skakavac
Sex god
Sex god

Pridružil: Mar 05, 2006
Objav: 1498

ObjavaOddal: 19.12.2006 11:20    Naslov: Odgovori in citiraj

... no pa sem prebral ... pa kake otroke je delal ... same sposobne, šolane, umetnike ... prav bi bilo njegovo spermo shranit v kako semensko banko, pa maker se postrga še ta s hlač, kot je ugotovila sweety in zapisala pred leti .... saj tak otrok je vsaki mami v veselje, saj še jezne niso mogle bit na atija tita, ko jim jo je zbrisal Laughing ... sicer pa je spadal med ljudi, ki lahko po svetu postopajo brez denarja, saj mu je njegova inteligenca, zvitost in predrznost omogočala, da ima vedno vse, kar si pač poželi ... sicer pa tak odnos do življenja zahteva svobodo misli in telesa, temu pa je očitno podrejal marsikaj ...

... ko pomislimo malo, kdo vse je tolkel kamenje na golem otoku (tudžman, mesič ... ) ... vsakega, ko malo pobliže pogledam, bi ga jaz tud sam tam imel ...

.... za naštudirat je tega tita ... čas mineva, človeška neumnost pa je konstantna Mr. Green
Nazaj na vrh
Poglej profil Pošli zasebno sporočilo Poglej njegovo(njeno) webstran
matogrosso74
Novinec
Novinec

Pridružil: Jun 24, 2010
Objav: 1

ObjavaOddal: 25.06.2010 0:31    Naslov: Odgovori in citiraj

ZaRiCa je napisal:
Ja in kaj ce je imel tolko zensk in tolko otrok? Question Question S TO BI VSI, pa se bogate in lustne so ble, ce bi lahko, a ne?! Wink Wink Wink Wink Nic posebnega: Tito je bil pac CAR Exclamation , ki si je ocitno to se preden je bil nek predsednik, lahko privoscil.Svaka mu cast.
Zenski svet pa ... GLUP KO NOC Confused Confused Da gredo u posteljo z nekom, kogar sploh ne poznajo, ne vedo nic o njem in celo nezascitene.. Neutral .
Hja, danes smo mal bolj pametne, hvala Bogu! Laughing .
Sam neki pa ne stima: ce je te zenske TITO kao sam izkoristu: zakaj pa ni ostal z njimi s tistim mastnim denarjem ki so ga imele?! Rolling Eyes
Ni rajsi od vsake zbezal?! Pol to tut ni blo to!
Kr kok je men znano, se eni prklopljo bogatemu al pa bogati, se porocijo, nastepajo otroke, so neki let u vezi, pol pa zahtevajo neke prezivnine.Kok je men znano, tega pri Titu raun ni blo.
Wink
Pa se neki: VSI OTROCI KI SO PREZIVELI SO NA ZELO VISOKIH POLOZAJIH in mislim da to ni vec naklucje.. Tito zivi v njih Laughing Laughing .

Dolanc pa je itak svojega gnara vreden, tko kot Jansa, pa Drnovsek pa ti tipcki ki so bli prej tam, zdaj so tuki.. Idea
Very Happy :grin:hello my name is lorenzo
Nazaj na vrh
Nataschka
Mojster
Mojster

Pridružil: Dec 26, 2006
Objav: 109

ObjavaOddal: 25.06.2010 6:29    Naslov: Odgovori in citiraj

ZaRiCa je napisal:
Dajte no, cez TITA ga se danes ni!! Jaz sem bila njegova pi onirka, pol pa je umrl, sam sem se glih prisla u mladinko... tooo so bili cajti !!!! Exclamation Exclamation Exclamation Nikoli ne bom pozabla, kok je blo lepo in fajn, ko smo ponavljali v 1. razredu zaobljubo Danes ko postajam pijonir, imeli titovke in rutice.. bilo je neki najlepsega v 1. razredu Torta .Da o prireditvah ob Dnevu mladosti sploh ne govorim... 3some
mislim da je na netu tut stran: http://www.titoville.com/ o Titu in .. ze same slike izzarevajo totalno karizmo!!!

Ni bil popoln, KDO PA SPLOH TO JE Question Question Question - bil je nekaj posebnega in zato naj tako tut ostane! (in na vsak nacin lahko mirne duse trdim, da je bilo moje otrostvo dost lepse od tega, ki ga imajo otroc zdaj Exclamation Exclamation Exclamation ).

Se podpišem pod tole.
Tudi jaz imam lepe spomine na bivšo YU.
Štafeta mladosti, dan mladosti, kuričkova torbica, pa delovne brigade ( ni me bilo zraven), ......
Moj je bil TITOV pitomac v gimnaziji v mostarju.
Lepi spomini, uf me že nostalgija daje.

Lp Nataschka
Nazaj na vrh
Poglej odgovore v tej temi:   
Oddaj novo temo   Odgovori na temo    SloveniaSex.com Forum Index -> Kotiček člankov Časovni pas je GMT + 1 Ura
Pojdi na stran Prejšnji  1, 2
Stran 2 od 2

Skoči:  
Ne morete objavljati
Ne morete odgovarjati
Ne morete popravljati vaših objav
Ne morete zbrisati vaših objav
Ne morete glasovati