zarica,ti dam čisto prav...imeli smo brezskrbno otroštvo,šolanje in dobil si zaposlitev brez problemov...kaj pa ima današnja mladina?brezposelnost,kriminal in tavanje v začaranem krogu...vem,da ni bil noben angel,ampak je znal pritegnit množico,da so mu sledili...kar se tiče ljubic,ja pač rad fukal in izkoristil vsako priliko,bil bi mona od človeka,če ne bi...TUJEGA NOČEMO,SVOJEGA NE DAMO... _________________ temnolasi romantik.ki rad liže in sexa...rad imam dolge predigre...
Tito je bil edini človek,ki je uspel kljub različnosti balkanskih narodov le-te držati narazen.tudi se je zavedal,da je za balkanske narode pomembno,da imajo vsega,ker jih je le tako lahko brzdal.o kakšnih materialnih zlorabah ,mislim ,da ni razloga zato,kajti on je lahko v Jugoslaviji in v svetu dobil karkoli je želel.Imel je neštete vile,avte,celo vojaške ladje in letala za svojo zabavo.Na raspolago je imel npr za lov nešteta lovišča.svoj otok in ime.če je potreboval denar je rekel samo a in ga dobil kolker ga je potreboval.da je on materialno iskoriščal ženske ne verjamem,kvečjemu obratno in to da so vsi navedeni otroci njegovi tudi ne verjamem ,kajti človek njegovega političnega položaja je kljub nedotaklivosti dovolj inteligenten,da če ne prej ,vsaj po prvih 10 porodih malenkost premakne zobnike v glavi.večina na tem forumu jih je itaq premladih,da bi poznali vse ugodnosti ,ki jih je imel.Za nevedneže:TITO JE BIL V JUGOSLAVIJI SKORAJ BOŽANSTVO,KI SMO POZDRAVLJALI NJEGOVO SLIKO STOJE V RAZREDU V ŠOLI. _________________ a prostoročnega?
Pridružil: Mar 05, 2006 Objav: 1498 Lokacija: tu nekje
Oddal: 19.12.2006 11:20 Naslov:
... no pa sem prebral ... pa kake otroke je delal ... same sposobne, šolane, umetnike ... prav bi bilo njegovo spermo shranit v kako semensko banko, pa maker se postrga še ta s hlač, kot je ugotovila sweety in zapisala pred leti .... saj tak otrok je vsaki mami v veselje, saj še jezne niso mogle bit na atija tita, ko jim jo je zbrisal ... sicer pa je spadal med ljudi, ki lahko po svetu postopajo brez denarja, saj mu je njegova inteligenca, zvitost in predrznost omogočala, da ima vedno vse, kar si pač poželi ... sicer pa tak odnos do življenja zahteva svobodo misli in telesa, temu pa je očitno podrejal marsikaj ...
... ko pomislimo malo, kdo vse je tolkel kamenje na golem otoku (tudžman, mesič ... ) ... vsakega, ko malo pobliže pogledam, bi ga jaz tud sam tam imel ...
.... za naštudirat je tega tita ... čas mineva, človeška neumnost pa je konstantna
Ja in kaj ce je imel tolko zensk in tolko otrok? S TO BI VSI, pa se bogate in lustne so ble, ce bi lahko, a ne?! Nic posebnega: Tito je bil pac CAR , ki si je ocitno to se preden je bil nek predsednik, lahko privoscil.Svaka mu cast.
Zenski svet pa ... GLUP KO NOC Da gredo u posteljo z nekom, kogar sploh ne poznajo, ne vedo nic o njem in celo nezascitene.. .
Hja, danes smo mal bolj pametne, hvala Bogu! .
Sam neki pa ne stima: ce je te zenske TITO kao sam izkoristu: zakaj pa ni ostal z njimi s tistim mastnim denarjem ki so ga imele?!
Ni rajsi od vsake zbezal?! Pol to tut ni blo to!
Kr kok je men znano, se eni prklopljo bogatemu al pa bogati, se porocijo, nastepajo otroke, so neki let u vezi, pol pa zahtevajo neke prezivnine.Kok je men znano, tega pri Titu raun ni blo.
Pa se neki: VSI OTROCI KI SO PREZIVELI SO NA ZELO VISOKIH POLOZAJIH in mislim da to ni vec naklucje.. Tito zivi v njih .
Dolanc pa je itak svojega gnara vreden, tko kot Jansa, pa Drnovsek pa ti tipcki ki so bli prej tam, zdaj so tuki..
Dajte no, cez TITA ga se danes ni!! Jaz sem bila njegova pi onirka, pol pa je umrl, sam sem se glih prisla u mladinko... tooo so bili cajti !!!! Nikoli ne bom pozabla, kok je blo lepo in fajn, ko smo ponavljali v 1. razredu zaobljubo Danes ko postajam pijonir, imeli titovke in rutice.. bilo je neki najlepsega v 1. razredu .Da o prireditvah ob Dnevu mladosti sploh ne govorim...
mislim da je na netu tut stran: http://www.titoville.com/ o Titu in .. ze same slike izzarevajo totalno karizmo!!!
Ni bil popoln, KDO PA SPLOH TO JE - bil je nekaj posebnega in zato naj tako tut ostane! (in na vsak nacin lahko mirne duse trdim, da je bilo moje otrostvo dost lepse od tega, ki ga imajo otroc zdaj ).
Se podpišem pod tole.
Tudi jaz imam lepe spomine na bivšo YU.
Štafeta mladosti, dan mladosti, kuričkova torbica, pa delovne brigade ( ni me bilo zraven), ......
Moj je bil TITOV pitomac v gimnaziji v mostarju.
Lepi spomini, uf me že nostalgija daje.