| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vitar Pametnjakovič

Pridružil: Mar 10, 2007 Objav: 23
|
Oddal: 31.03.2007 18:08 Naslov: uau |
|
|
Z mojim se zelo rada rajcama na tak način da si božama in lupčkama ritke,obema paše če si vtikama prst ali kakšen vibrator.
Kadar on mene v ritko mi zelo paše sam moram biti dovolj razrajcana, zelo pa bi me rajcalo ga bi imela jaz pas z vibratorjem in bi res lahko drug drugega ...
Dolgo se že pogovarjama o tem če ima kdo idejo kakšnega naj kupim prosim če mi pove...
Hvala Vita |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mi2_ Višji seksolog

Pridružil: Jan 04, 2006 Objav: 323
|
Oddal: 03.04.2007 17:40 Naslov: ql |
|
|
no tud jz sem predkratkim to doživel kar sem že zlo dolg sanju
moja me je v savni oz v jakuziju začela božat po nogah in tko naprej, ko kr na enkrat čutim da gre proti tiči musu sem zdej mi bo pa
pa ion ampak je kr naprej božala in to prišla do jajč kjer se ponavadi njena pot konča
Tokrat je pa nadaljevala in mi zrajcala ritko in tud en prst not vtaknla
to me je tko rajcal,da mi je skor pršlo ne da bi se mojga tiča dotaknla
to je blo res neki lepega  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
your_slave Rokodelec

Pridružil: Jun 09, 2007 Objav: 61 Lokacija: lj...primorska
|
Oddal: 10.06.2007 12:41 Naslov: |
|
|
to je nekaj najlepšega....da ženska"eksperimentira" na tebi...sem tudi sam že poizkusil....je lep občutek  _________________ vedno na voljo |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hik Vajenec

Pridružil: Jan 22, 2007 Objav: 44
|
Oddal: 11.06.2007 11:36 Naslov: |
|
|
Ojla
Tudi sam imam veliko željo,da bi me kakšna damica dobro "pofukala" z umetnim,ker do zdaj sem si vedno sam porival v rito umetnega.
Za mene je to največji užitek.
Če ima kakšna damica ali pa mogoče par željo da obdela tipa z strepom,naj se mi javijo,vam z veseljem ustrežem,lahko pri vas ali pa v naravi.
Vase sprejmem kar veliko orodje,tako da lahko poiskusite tudi fisting,če imate željo.
Čakam vašo pošto.
Lp. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
telenovela Pametnjakovič

Pridružil: Jun 21, 2007 Objav: 14
|
Oddal: 21.06.2007 17:13 Naslov: |
|
|
ojla
Tudi jaz sem probal z bivšo strapon in moram povedat da je noro, prišlo mi je brez da bi se sploh kdo dotaknil tiča, noro .
Samo zdej pa je kriza , ne najde3m kake ki bi me spet obdelala!
Se mi kera javi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
magnet19 Pametnjakovič

Pridružil: Jun 25, 2007 Objav: 10
|
Oddal: 25.06.2007 16:48 Naslov: |
|
|
| omg zakon tema :D |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mi2_ Višji seksolog

Pridružil: Jan 04, 2006 Objav: 323
|
Oddal: 26.06.2007 16:40 Naslov: res je fajn to |
|
|
tudi jz sem pred kratkim dožival neki zlo ne pozabnega in norega!s punco sva se mal igrala in ker je mela mal ustnico poškodovano ni mogla fafat pa je sam lizala tiča in jajčka!in pol sem jo nekak napelu da je še mal nizi šla in se je tud z jezičkom ritke dotaknla!blo je ful dobro!
no pol je kmalu še z prstom si pomagala in sem reku nej proba mal prtisnt mogoče bo not šu!
in res je lepo not zlezu in kmalu bil cel noter ker je vidla da fajn uživam je rekla če hočem, da mi umetnega proba not porint!seveda sem takoj bil za!
najprej sem lezu na hrbtu pa ga je kr dost not spravla!vendar me je začel mal bolet in sem ji predlagu da grem na vse štiri!
tam je pa šu še malce dle not!
žal se nisem mogu vzdržat da si ga neb mal drku!in ko mi je pršlo sem mal ritko stisnu in me začelo bolet zato sem ga vn dal!
blo je res neki zlo lepega ga met v ritki upam da kmalu ponoviva!
tud ostalu uživajte še naprej v tem! meni je  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
yoop Novinec

Pridružil: Jun 27, 2007 Objav: 1
|
Oddal: 27.06.2007 20:13 Naslov: |
|
|
| Ucasih nism niti pomislu na kej tacga, pol sva pa s punco nabavla en analni vibrator zanjo pa me je zanimal kaksn je filing... na konc sm ga pa skor vec jst uporablu kukr ona... haha... no ne glih, ampak naceloma mi je kul... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hik Vajenec

|
Oddal: 23.07.2007 1:43 Naslov: |
|
|
No kaj je zdaj ženske,kaj nima nobena želje "pofukat" tipčka z dildom?
Jaz sem vam pripravljen izpolniti vaše skrite želje z mojo ritko,samo javite se mi pa se dogovorimo.
Pišite mi tukaj na forum ali pa zasebno,z veseljem vam odpišem.
Ps:sem diskreten,brez tabujev,urejen in nimam starostnih omejitev,tako da mi lahko pišete vse,tako malo mlajše kot tudi bolj zrele dame.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
telenovela Pametnjakovič

Pridružil: Jun 21, 2007 Objav: 14
|
Oddal: 23.07.2007 6:14 Naslov: |
|
|
| tudi jaz se pridružujem hik-u, kje ste dame, punce da nas pofukate |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Clark Pametnjakovič

Pridružil: Jun 30, 2007 Objav: 23
|
Oddal: 29.07.2007 23:22 Naslov: |
|
|
| jager je napisal: | Moje mnenje: ce ze hocemo to zenskam delat, je posteno da tudi mi njim pustimo da experimentirajo na nas...
lp
J. |
Jst ženski delam le kar njej paše in če ji paše da jo poleg vsega še dildota v rit porinem še ne pomeni da meni tud to paše in da mi lahko ona isto naredi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hik Vajenec

|
Oddal: 12.10.2007 18:13 Naslov: |
|
|
No pohotnice kje ste ali pa znate samo preko interneta fukat tipčke.
Sem bil v veliki zmoti,da imate toliko poguma. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jaka44 Pametnjakovič

Pridružil: Oct 19, 2004 Objav: 11
|
Oddal: 12.10.2007 18:49 Naslov: |
|
|
Z ženo prakticirava, na žalost ne toliko kolikor bi si želel. Je super, da o orgazmu niti ne govorim.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trimix Mojster

Pridružil: Jul 02, 2007 Objav: 154
|
Oddal: 13.10.2007 17:22 Naslov: |
|
|
| man nabl pride ko mi ga fafa in mi prstek v ritko zravn poriva :-) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CofkoCof Pametnjakovič

Pridružil: Jul 09, 2003 Objav: 27
|
Oddal: 14.10.2007 10:34 Naslov: |
|
|
| trimix je napisal: | | man nabl pride ko mi ga fafa in mi prstek v ritko zravn poriva :-) |
se strinjam  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|